Flag Junioren

De Nijmegen Pirates willen iedereen, jong en oud, kunnen betrekken bij de sport waar wij zo van genieten. Daarnaast geloven wij dat een enthousiaste jeugd en enthousiaste senioren spelers elkaar versterken op korte en lange termijn!
Op dit moment bieden wij nog geen jeugdprogramma aan, maar de eerste stappen worden hierin gezet, en wij hopen in het komende jaar veel meer stappen te kunnen zetten.
In de tussentijd, als uw kinderen interesse hebben en American Football of Flag Football een keer willen beleven, neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee over een clinic, een open training of een andere manier om ook de jeugd kennis te laten maken, en enthousiast te maken over American Football.
Willen jullie op de hoogte blijven van ontwikkelingen, zoals open jeugd-trainingen of open dagen van flag football, waarbij iedereen uitgenodigd wordt om mee te doen, ongeacht ervaring in het spel? Neem ook dan contact met ons op, om per e-mail of whatsapp updates te krijgen over deze evenementen.
Met sportieve groeten,
Nijmegen Pirates
Secretariaat@nijmegen-pirates.nl

en_USEnglish