Speelschema 2018
Nieuws: Zondag, 4 februari 2018
Nijmegen Pirates speelt in het seizoen 2018 tien competitiewedstrijden in de eerste divisie poule A van de American Football Bond Nederland (AFBN). De beste twee teams in de eindstand spelen daarna play-offs tegen de beste twee teams uit poule B voor het kampioenschap en daaraan gekoppelde promotie naar de eredivisie.
lees meer
GRATIS meetrainen
Nieuws: Zondag, 4 februari 2018
JE HEBT GELUK!!! Nijmegen Pirates biedt de mogelijkheid om ook nu mee te trainen!
Je hoeft niet groot, sterk of snel te zijn om bij ons te komen spelen. Net zoals iedere amateurvoetballer niet het niveau heeft als een speler van FC Barcelona of van Bayern München zijn onze spelers hele gewone mensen.
lees meer
Oude en nieuwe vrienden
Nieuws: Zondag, 29 oktober 2017
De Treasure Bowl 2017 was een festijn waar oude vrienden elkaar weer troffen en waar nieuwe vrienden werden gemaakt. Door een leuke pot football te spelen werd Arnhem Falcons de sportieve winnaar, maar de ware winnaar werd de strijd tegen leukemie (ook wel beenmerg- of bloedkanker genoemd). De opbrengst van de Treasure Bowl gaat naar onderzoek en voorkoming van deze dodelijke ziekte.
lees meer
Treasure Bowl wordt Gelderse derby
Nieuws: Vrijdag, 27 oktober 2017
Door het op het laatste moment afzeggen van het Duitse team Mönchengladbach Wolfpack wordt de Treasure Bowl op zaterdag 28 oktober 2017 niet als toernooi gespeeld. Ondanks verwoede pogingen van de organisatie om (een) ander(e) team(s) alsnog te laten deelnemen, is dit helaas niet gelukt. De beide overige deelnemers, Nijmegen Pirates (eerste divisie) en Arnhem Falcons (eredivisie), hebben daarom besloten de Treasure Bowl te spelen als onderlinge oefenwedstrijd.
lees meer
Treasure Bowl 2017
Nieuws: Vrijdag, 20 oktober 2017
Treasure Bowl 2017
Op zaterdag 28 oktober 2017 wordt de Treasure Bowl gespeeld op sportpark Vossendijk in Nijmegen. Aan het toernooi, dat in het teken staat van de strijd tegen kanker, nemen Arnhem Falcons en Mönchengladbach Wolfpack (Dui) deel, naast het organiserende Nijmegen Pirates.
lees meer
Wil jij ook football spelen?
Nieuws: Vrijdag, 04 augustus 2017
Nijmegen Pirates organiseert dit jaar opnieuw trainingen voor mensen die kennis willen maken met American football. Voor sportieve mannen en jongens vanaf 13 jaar. Je hoeft niet groot en/of sterk te zijn, ook voor jou is plaats in onze teams! Het enige wat we vragen is een sportieve instelling en serieuze toewijding!
lees meer
Eind goed al goed
Nieuws: Maandag, 29 mei 2017
Voor Nijmegen Pirates stond op zondag 28 mei alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017 op het programma. In de Limburse hoofdstad werd aangetreden tegen het plaatselijke Maastricht Wildcats. Voor het team uit de keizerstad een goede gelegenheid om het seizoen wat glans te geven.
lees meer
Weer hetzelfde liedje
Nieuws: Maandag, 22 mei 2017
Over de thuiswedstrijd tegen Den Haag Raiders'99 op 21 mei valt niet veel bijzonders te melden. Het werd in de zevende wedstrijd van het seizoen 2017 de vierde nederlaag voor Nijmegen Pirates: 0-13. Voor de niet-footballkenners is dit te vergelijken met 0-2 verlies bij voetbal. Waar de Nijmeegse verdediging opnieuw excelleerde, kwam het aanvalsteam van Pirates weer niet tot scoren.
lees meer
Met de neus op de feiten gedrukt.
Nieuws: Maandag, 15 mei 2017
Het hing af van de uitwedstrijd bij Lelystad Commanders op 14 mei of het seizoen 2017 nog een vervolg zou krijgen of niet. Winst tegen de polderbewoners was absoluut noodzakelijk voor Nijmegen Pirates om zich te plaatsen voor de play-offs in de eerste divisie. Een plek bij de bovenste twee in de eigen poule (B) was daarbij een vereiste. Dat Pirates een onervaren team heeft, bleek al snel: 22-0 verlies.
lees meer
Nijmegen Pirates hervindt de focus
Nieuws: Maandag, 17 april 2017
De senioren van Nijmegen Pirates wonnen op zondag 16 april (eerste paasdag) voor het eerst een wedstrijd in het seizoen 2017 in de eerste divisie, poule B. Het sportieve Maastricht Wildcats werd, na een 21-0 ruststand, met 35-14 verslagen op sportpark Vossendijk. Al moest de thuisploeg daarvoor wel de focus tijdens de wedstrijd hervinden.
lees meer