Voorlopig nog geen training
Nieuws: Zaterdag, 2 mei 2020
De 'lockdown' i.v.m. het coronavirus duurt al ruim 7 weken. Zoals wij al eerder gecommuniceerd hebben, betreurt het bestuur van Nijmegen Pirates dit. Echter wij hebben ook begrip voor de ontstane situatie en de maatregelen die nodig zijn om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen.
lees meer
Corona spelbreker voor American football
Nieuws: Donderdag, 12 maart 2020
Er zullen voorlopig geen American footballwedstrijden in Nederland gespeeld worden. Ook 'scrimmages' gaan vooralsnog niet door. Dit heeft de American Football Bond Nederland (AFBN) bekend gemaakt.
Bovendien adviseert de bond de clubs om niet meer te trainen. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft het bestuur van Nijmegen Pirates gemeend om aan dit verzoek te zullen voldoen.
lees meer
Geen nieuws is goed nieuws (?)
Nieuws: Donderdag, 2 januari 2020
Op deze site is de laatste maanden niets toegevoegd. Onze excuses hiervoor, maar je moet maar denken: geen nieuws is goed nieuws.
lees meer
Nieuwe spelers welkom bij trainingen
Nieuws: Zondag, 1 september 2019
Wie graag mee wil trainen bij American footballlub Nijmegen Pirates is van harte welkom. Ook voor wie wel belangstelling heeft, maar (nog) niet weet of deze in Nederland vrij onbekende sport iets voor hem is, kan meetrainen met ons mannenteam (voor mensen die in 2000 of eerder zijn geboren).
lees meer
Try-out voor nieuwe leden op zaterdag 31 augustus 2019
Nieuws: Zaterdag, 24 augustus 2019
Heb je altijd al American football willen spelen of ben je benieuwd hoe het voelt om met al die beschermingsstukken (incl. helm) op een veld te staan?

lees meer
Eindstand in eerste divisie seizoen 2019
Nieuws: Maandag, 10 juni 2019
Op zondag 9 juni 2019 is de laatste speelronde gespeeld in de competitie in de eerste divisie van de American Football Bond Nederland (AFBN). Dit heeft tot onderstaande eindstand geleid. De minpunten komen doordat een team 2 minpunten krijgt per wedstrijd dat dit team heeft geforfait.
lees meer
Wedstrijd duurt bijna een helft te lang voor Nijmegen Pi
Nieuws: Maandag, 10 juni 2019
Voor de senioren van Nijmegen Pirates stond op zondag 9 juni 2019 (eerste pinksterdag) de thuiswedstrijd tegen Maastricht Wildcats op het programma. De thuisploeg verraste in de eerste helft met goed spel tegen de Zuid-Limburgers die nog in de race waren voor een plek die recht geeft op deelname aan de play-offs. De wedstrijd bleek echter bijna een helft te lang te duren: na een 14-12 voorsprong verloor Nijmegen Pirates het duel met 14-30.
lees meer
GEEN wedstrijd op zondag 12 mei 2019
Nieuws: Vrijdag, 10 mei 2019
De wedstrijd Nijmegen Pirates - Amsterdam Panthers die voor zondag 12 mei 2019 gepland stond, gaat helaas niet door. Nijmegen Pirates heeft deze wedstrijd moeten forfaiten wegens een gebrek aan voldoende wedstrijdfitte spelers.
Een week voor deze wedstrijd in de eerste divisie leken bij Pirates nog voldoende spelers mee te kunnen doen, doch gedurende deze week regende het afzeggingen bij de coaches. Redenen hiervoor waren werkverplichtingen en blessures (die minder snel genazen dan verwacht).
lees meer
Geen training op maandag 10 juni 2019
Nieuws: Maandag, 10 juni 2019
Op maandagavond 10 juni 2019 is er GEEN training voor de senioren. Dit heeft headcoach Robin van Lier van Nijmegen Pirates bekend gemaakt. Reden voor het niet doorgaan van de training is dat het deze maandagavond (nog) tweede pinksterdag is en de spelers nog moeten bijkomen van de wedstrijd een dag eerder.
lees meer
Stand in eerste divisie per 6 mei 2019
Nieuws: Maandag, 6 mei 2019
In de vierde speelronde van de competitie in de eerste divisie op zondag 28 april 2019 kwam Nijmegen Pirates niet in actie. Weliswaar moesten de Nijmegenaren een uitwedstrijd bij en tegen Den Haag Raiders'99 spelen, maar Pirates kon geen representatief en competitief team opstellen. Daarom besloot headcoach Robin van Liuer om de wedstrijd te forfaiten. Dit betekende een reglementaire 20-0 nederlaag en 2 punten in mindering voor de Nijmegenaren.
lees meer