WIL JIJ OOK FOOTBALL SPELEN?
Nieuws: Vrijdag, 4 augustus 2017
Nijmegen Pirates organiseert dit jaar opnieuw trainingen voor mensen die kennis willen maken met American football. Voor sportieve mannen en jongens vanaf 13 jaar. Je hoeft niet groot en/of sterk te zijn, ook voor jou is plaats in onze teams! Het enige wat we vragen is een sportieve instelling en serieuze toewijding!
lees meer
Eind goed al goed
Nieuws: Maandag, 29 mei 2017
Voor Nijmegen Pirates stond op zondag 28 mei alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017 op het programma. In de Limburse hoofdstad werd aangetreden tegen het plaatselijke Maastricht Wildcats. Voor het team uit de keizerstad een goede gelegenheid om het seizoen wat glans te geven.
lees meer
Weer hetzelfde liedje
Nieuws: Maandag, 22 mei 2017
Over de thuiswedstrijd tegen Den Haag Raiders'99 op 21 mei valt niet veel bijzonders te melden. Het werd in de zevende wedstrijd van het seizoen 2017 de vierde nederlaag voor Nijmegen Pirates: 0-13. Voor de niet-footballkenners is dit te vergelijken met 0-2 verlies bij voetbal. Waar de Nijmeegse verdediging opnieuw excelleerde, kwam het aanvalsteam van Pirates weer niet tot scoren.
lees meer
Met de neus op de feiten gedrukt.
Nieuws: Maandag, 15 mei 2017
Het hing af van de uitwedstrijd bij Lelystad Commanders op 14 mei of het seizoen 2017 nog een vervolg zou krijgen of niet. Winst tegen de polderbewoners was absoluut noodzakelijk voor Nijmegen Pirates om zich te plaatsen voor de play-offs in de eerste divisie. Een plek bij de bovenste twee in de eigen poule (B) was daarbij een vereiste. Dat Pirates een onervaren team heeft, bleek al snel: 22-0 verlies.
lees meer
Resterend programma senioren 2017
Nieuws: Zondag, 9 april 2017
Na het verlies van de eerste twee wedstrijden in poule B van de eerste divisie rest het seniorenteam van Nijmegen Pirates nog het volgende competitieprogramma in 2017:
lees meer
Nijmegen Pirates hervindt de focus
Nieuws: Maandag, 17 april 2017
De senioren van Nijmegen Pirates wonnen op zondag 16 april (eerste paasdag) voor het eerst een wedstrijd in het seizoen 2017 in de eerste divisie, poule B. Het sportieve Maastricht Wildcats werd, na een 21-0 ruststand, met 35-14 verslagen op sportpark Vossendijk. Al moest de thuisploeg daarvoor wel de focus tijdens de wedstrijd hervinden.
lees meer
Strijd tussen zeebonken net verloren
Nieuws: Zondag, 26 maart 2017
Voor Nijmegen Pirates stond zondag 26 maart 2017 de uitwedstrijd tegen Den Haag Raiders'99 op het programma. Het werd een lange busrit terug naar huis, want Pirates verloor het onderonsje tussen de "criminele zeebonken" met 20-17.
lees meer
Eerste wedstrijd verloren
Nieuws: Woensdag, 15 maart 2017
Het seniorenteam van Nijmegen Pirates is er op 26 februari niet in geslaagd om de seizoensopening tegen Lelystad Commanders in winst om te zetten. Via 2 touchdowns en 2 benutte field-goals zette Lelystad 18 punten in totaal op het scorebord. Nijmegen Pirates zette daar slechts een touchdown van receiver Bart Ebben (na een pass van quarterback Isaiah Trouwloon) tegenover. Eindstand: 6-18.
lees meer
Nieuw webbeheer Pirates-site
Nieuws: Vrijdag, 10 maart 2017
Het zal de bezoeker van de website van Nijmegen Pirates al opgevallen zijn dat deze lange tijd niet of nauwelijks is bijgehouden. Met het aanstellen van een nieuwe webmaster (Leroy van Loon) hoopt het bestuur van Nijmegen Pirates vanaf heden dat de website een actueel overzicht geeft van de American footballclub en de daaraan gerelateerde onderwerpen.
lees meer
Voorlopige wedstrijdschema Nijmegen Pirates Senioren
Nieuws: Zondag, 24 januari 2016
Hieronder het voorlopige wedstrijdschema van de Nijmegen Pirates Senioren.
lees meer