Diskjockeys
Nieuws: Maandag, 23 april 2018
Soms lijkt het net alsof radio-diskjockeys precies weten wat er op een gegeven moment bij de luisteraar(s) leeft. Tenminste, dit vermoeden kreeg ik zondagmiddag 22 april 2018. Zittend in de bus op de terugweg van de thuiswedstrijd tegen Alphen Eagles (20-8), die door een scheidsrechterstekort in Almere-Haven werd gespeeld. Het ene na het andere nummer op Radio 10, dat luidkeels door de spelers van Nijmegen Pirates werd meegeblèrd, had betrekking op de zojuist gespeelde wedstrijd.
lees meer
Meer dan een wedstrijd
Nieuws: Maandag, 16 april 2018
Op zondag 15 april speelde Nijmegen Pirates de vierde wedstrijd van het seizoen 2018 in de eerste divisie, poule A. Aan de duidelijke 48-0 overwinning op het Nijmeegse sportpark Vossendijk tegen Tilburg Wolves viel niks af te dingen. Maar bij zo'n eerste gewonnen wedstrijd kwam meer kijken dan alleen twee ploegen die elkaar probeerden het leven zuur te maken.
lees meer
Jonge hertjes
Nieuws: Maandag, 26 maart 2018
Als jonge hertjes die verblind in de koplampen keken, zo speelde Nijmegen Pirates de wedstrijd tegen Flevo Phantoms op zondag 25 maart. Het duel op het Nijmeegse sportpark Vossendijk in de eerste divisie, poule A, was beslist voor de thuisploeg er erg in had. Door een 14-34 eindstand zakten de Nijmegenaren naar een vierde plaats op de ranglijst.
lees meer
"Lekker ballen"
Nieuws: Maandag, 12 maart 2018
"Lekker ballen", dat was de insteek van Nijmegen Pirates voor het seizoen 2018. Het duurde twee weken langer dan oorspronkelijk gepland, maar in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen werd deze insteek al gerealiseerd. De wedstrijd 'uit' bij Den Haag Raiders'99 op zondag 11 maart eindigde in een 21-14 nederlaag, het plezier was niettemin bij de Nijmeegse ploeg volop aanwezig.
lees meer
Geen training op maandag 2 april 2018
Nieuws: Vrijdag, 30 maart 2018
Op maandagavond 2 april 2018 is er GEEN training!
Dit i.v.m. dat het dan tweede paasdag is.
De eerstvolgende training is op woensdagavond 4 april 2018 om 19.30 uur op sportpark Vossendijk.
De eerstvolgende wedstrijd is op zondag 15 april om 14.00 uur 'thuis' tegen Tilburg Wolves op sportpark Vossendijk.
Pirates op herhaling
Nieuws: Zondag, 4 maart 2018
Nijmegen Pirates moest op zondag 25 februari de eerste wedstrijd spelen van het seizoen 2018. Door de vorst van de week daarvoor bleek het veld op sportpark Escamp 1 in Den Haag echter ongeschikt voor het spelen van American football. De wedstrijd 'uit' bij Den Haag Raiders'99 ging dan ook niet door. Het duel werd naar een latere datum verschoven.
lees meer
Speelschema 2018
Nieuws: Zondag, 4 maart 2018
Nijmegen Pirates speelt in het seizoen 2018 tien competitiewedstrijden in de eerste divisie poule A van de American Football Bond Nederland (AFBN). De beste twee teams in de eindstand spelen daarna play-offs tegen de beste twee teams uit poule B voor het kampioenschap en daaraan gekoppelde promotie naar de eredivisie.
lees meer
GRATIS meetrainen
Nieuws: Zondag, 4 februari 2018
JE HEBT GELUK!!! Nijmegen Pirates biedt de mogelijkheid om ook nu mee te trainen!
Je hoeft niet groot, sterk of snel te zijn om bij ons te komen spelen. Net zoals iedere amateurvoetballer niet het niveau heeft als een speler van FC Barcelona of van Bayern München zijn onze spelers hele gewone mensen.
lees meer
Oude en nieuwe vrienden
Nieuws: Zondag, 29 oktober 2017
De Treasure Bowl 2017 was een festijn waar oude vrienden elkaar weer troffen en waar nieuwe vrienden werden gemaakt. Door een leuke pot football te spelen werd Arnhem Falcons de sportieve winnaar, maar de ware winnaar werd de strijd tegen leukemie (ook wel beenmerg- of bloedkanker genoemd). De opbrengst van de Treasure Bowl gaat naar onderzoek en voorkoming van deze dodelijke ziekte.
lees meer
Treasure Bowl wordt Gelderse derby
Nieuws: Vrijdag, 27 oktober 2017
Door het op het laatste moment afzeggen van het Duitse team Mönchengladbach Wolfpack wordt de Treasure Bowl op zaterdag 28 oktober 2017 niet als toernooi gespeeld. Ondanks verwoede pogingen van de organisatie om (een) ander(e) team(s) alsnog te laten deelnemen, is dit helaas niet gelukt. De beide overige deelnemers, Nijmegen Pirates (eerste divisie) en Arnhem Falcons (eredivisie), hebben daarom besloten de Treasure Bowl te spelen als onderlinge oefenwedstrijd.
lees meer