GRATIS meetrainen
Zondag, 4 februari 2018 - Geschreven door Bestuur
JE HEBT GELUK!!! Nijmegen Pirates biedt de mogelijkheid om ook nu mee te trainen!
Je hoeft niet groot, sterk of snel te zijn om bij ons te komen spelen. Net zoals iedere amateurvoetballer niet het niveau heeft als een speler van FC Barcelona of van Bayern München zijn onze spelers hele gewone mensen.

Wel vragen wij van jou na 4 weken GRATIS meetrainen (om te kijken of dit iets voor jou is) de bereidheid om contributie te betalen en regelmatig te komen trainen. Daarvoor bieden wij jou 2 trainingen per week en een seizoen met wedstrijden tegen tegenstanders van ongeveer hetzelfde niveau.
Of je nu groot, klein, dik, dun, snel of langzaam bent, er is altijd wel een positie te vinden voor jou in ons team.
Dit aanbod geldt voor zowel mannen als vrouwen vanaf 19 jaar. Bij voldoende interesse starten we in 2019 dan met een team voor spelers van 16 t/m 18 jaar en\of een team van 13 t/m 15 jaar.
Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Kom dan eens langs bij onze trainingen op maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur.
Je mag sowieso 4 (ja VIER) weken GRATIS meetrainen om te ervaren hoe het is om American football te spelen. De benodigde helm en beschermende uitrusting krijg je in eerste instantie van de club te leen.