Extra gratis try-outs!
Zaterdag, 5 januari 2019 - Geschreven door Bestuur
Altijd al willen weten hoe het is om American football te spelen? Dan is dit jouw kans! Nijmegen Pirates houdt van 7 t/m 30 januarui 2019 gratis te bezoeken open try-outs voor belangstellenden. Kom in sportieve (en warme) kleding en indien mogelijk met bitje en voetbalschoenen naar onze trainingen. In de maand januari 2019 wordt bij iedere training ook aandacht besteed aan beginners in deze sport.

Helm en beschermstukken zijn bij de club te verkrijgen in bruikleen (zolang de voorraad strekt). De trainingen zijn voor mannen, vrouwen en genderneutralen die geboren zijn in 2000 of eerder. Ben je jonger? Geen probleem, maar informeer a.u.b. eerst bij ons secretariaat (mail: secretariaat@nijmegen-pirates.nl) of jij ook kan meetrainen.
Als je je zo'n halfuur voorafgaand aan de training bij onze kleedkamers op sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg, Nijmegen meldt, kun je kijken welke helm e.d. jou past.
De trainingen zijn iedere maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Als je na deze try-outs besluit om lid van onze vereniging te worden dan zijn de eerste 4 weken na de try-outperiode gratis!
Graag tot ziens bij onze trainingen!