Nieuwe spelers welkom bij trainingen
Zondag, 1 september 2019 - Geschreven door Bestuur
Wie graag mee wil trainen bij American footballlub Nijmegen Pirates is van harte welkom. Ook voor wie wel belangstelling heeft, maar (nog) niet weet of deze in Nederland vrij onbekende sport iets voor hem is, kan meetrainen met ons mannenteam (voor mensen die in 2000 of eerder zijn geboren).

De trainingen zijn op maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en vinden plaats op sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg, Nijmegen.
Helm en beschermingsstukken zijn in bruikleen van de club beschikbaar (zover de voorraad strekt). Om je om te kleden en e.e.a. te passen is het slim om tijdig aanwezig te zijn.
Nijmegen Pirates speelt in het seizoen 2020 in de tweede divisie van de American Football Bond Nijmegen(AFBN). In deze divisie wordt 9 vs. 9 gespeeld i.t.t. 11 vs. 11 op een hoger niveau.
Of je nu jong, oud, dik, groot, klein, dun, snel, traag of wat dan ook bent, bij Nijmegen Pirates is er altijd plaats voor jou. En de eerste 4 weken trainen zijn gratis!
N.B.: op woensdagavond 11 september 2019 is er geen training, dan is er om 19.30 uur een vergadering met maar 1 agendapunt: de (nabije) toekomst van onze club. Deze vergadering vindt plaats in het clubhuis, aanvang 19.30 uur.