Geen nieuws is goed nieuws (?)
Donderdag, 2 januari 2020 - Geschreven door Bestuur
Op deze site is de laatste maanden niets toegevoegd. Onze excuses hiervoor, maar je moet maar denken: geen nieuws is goed nieuws.

Het zag er lang naar uit dat de club Nijmegen Pirates (onderdeel van de omnivereniging SV Hatert) opgedoekt moest worden wegens een gebrek aan leden. Het is echter gebleken dat enkele football-enthousiastelingen in deze tijd van nood er toch nog heil in zien om verder te gaan met hun hobby.
Op dit moment lijkt Nijmegen Pirates een lotgenoot in de American footballclub Alphen Eagles uit Alphen aan de Rijn (ZH) gevonden te hebben om gezamenlijk als combiteam aan de Nederlandse competitie deel te nemen in 2020. Deze competitie wordt gedurende het komende voorjaar gespeeld en is bedoeld voor teams die nog in de opstartfase zitten of die door diverse redenen moeite hebben om een volwaardig en representatief team op het veld te brengen.
Liefhebbers van deze mooie, maar fysiek en technisch zware, sport uit Nijmegen en omgeving kunnen dus waarschijnlijk ook in 2020 genieten van minimaal één wedstrijd American football in de keizerstad.
Door het gebrek aan voldoende leden is het bijhouden van deze site een probleem. We hopen echter jou in de toekomst als vanouds van de nodige informatie te kunnen blijven voorzien.
Wil je zelf spelen of de club op een andere wijze helpen? Mail dan a.u.b. naar secretariaat@nijmegen-pirates.nl Hier is meer info te krijgen.