Weer open trainingen bij Nijmegen Pirates.
Maandag, 1 juni 2020 - Geschreven door Bestuur
De 'lockdown' i.v.m. het coronavirus duurt al ruim 9 weken. Zoals wij al eerder gecommuniceerd hebben, betreurt het bestuur van Nijmegen Pirates dit. Echter wij hadden ook begrip voor de ontstane situatie en de maatregelen die nodig waren om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen.

Niettemin zijn inmiddels de verregaande maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen iets versoepeld. Reden genoeg voor de spelers van Nijmegen Pirates om te gaan trainen. Ze doen dit sinds ca. 2 weken samen met (andere) belangstellenden voor deze sport. Dit gebeurde steeds in overleg met de gemeente Nijmegen op een gedeelte van de Goffertwei.
Inmiddels kunnen we weer op sportpark Vossendijk terecht, echter niet op onze normale trainingslocatie. Omdat de velden net opnieuw met gras zijn ingezaaid (of omdat dit net is gebeurd) wordt er vooralsnog getraind op een veld van de voormalige voetbalclub SJN. Dit geldt echter alleen voor de maandagse training, op woensdagavond blijven we in het Goffertpark trainen, hoogstwaarschijnlijk op de wei tegenover de kinderboerderij aan de Slotemaker de Bru´neweg.
Dus voor alle duidelijkheid:
Vanaf maandag 1 juni 2020 zijn de trainingen op maandagavond (ook op 2e pinksterdag) van 19.30 tot 21.30 uur op sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg/Vossendijk, Nijmegen.
Op woensdagavond zijn de trainingen van 19.30 tot 21.30 uur op de Goffertwei (waarschijnlijk) t.o. de kinderboerderij aan de Slotemaker de Bru´neweg in Nijmegen.

Tijdens de trainingen worden de aanwijzingen van de overheid en het RIVM in acht genomen. Daarom is fysiek contact uit den boze en wordt er minimaal 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. En zijn de trainingen specifiek gericht op het opbouwen van de conditie en kracht, alsmede op het aanleren van de juiste technieken.
We hebben (nog) niet de beschikking over kleedkamers en douches.
Iedereen mag meedoen, maar als je geen Pirates-lid bent, laat dit a.u.b. vooraf weten via een mail naar info@nijmegen-pirates.nl
Hier kan je ook meer info krijgen.
Hopelijk tot ziens bij onze gratis te bezoeken training(en).