Voorlopig nog geen training
Zaterdag, 2 mei 2020 - Geschreven door Bestuur
De 'lockdown' i.v.m. het coronavirus duurt al ruim 7 weken. Zoals wij al eerder gecommuniceerd hebben, betreurt het bestuur van Nijmegen Pirates dit. Echter wij hebben ook begrip voor de ontstane situatie en de maatregelen die nodig zijn om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen.

Zeker bij een contactsport als American football is het in de praktijk onmogelijk om aan de 1,5 meter-maatregel te voldoen.
We zijn dan ook zeer benieuwd naar de besluiten die het RIVM, de Nederlandse regering en onze bond AFBN in de toekomst zullen gaan nemen. Tot hier meer duidelijkheid over is, handhaaft het bestuur van Nijmegen Pirates het begin maart jl. genomen besluit omtrent wedstrijden en trainingen. Hoe jammer we dit ook vinden, want we gunnen iedereen veel plezier met onze geweldige sport.
Echter als (ex-)American footballers snappen wij dat het beter is om naar het brein te luisteren dan naar het hart. Of en wanneer er verandering komt in de maatregelen en wanneer de trainingen en wedstrijden evt. weer zullen beginnen, zullen wij z.s.m. op deze site bekend maken.
Wij wensen u in ieder geval veel wijsheid en gezondheid toe in deze bizarre tijd.